|
Post by Deleted on Apr 21, 2012 15:31:36 GMT 2
Chica oli kasvanud väikesest ulakast kuldse retriiveri kutsikast juba suureks sõnakuulelikuks koeraks. Kuu aega koertekooli tegi temaga imesi. Nate oli tulnud koeraga välja jalutama, sest enamasti oli temaga väljas käimine tema tööks. Eriti nüüd, kus Tara sünnituseni olid jäänud vaid loetud kuud ja ta oli kogu aeg väga väsinud. Ega kahe inimese kandmine ei ole vist kerge. Ja Nathan mõistis teda suurepäraselt. Lasnud Chica rihma otsast lahti, võttis ta taskust väikese tennisepalli, mida ta loomale loopima hakkas. Koer oli ülienergiline ja tuiskas mööda suurt muruplatsi ringi, pall hambus ja saba laialt lehvimas.
OT: Brittany
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2012 15:33:39 GMT 2
Brit juhtus koju minnes pargist mööduma ja nägi ühte koerakest lõbusalt oma peremehega mängima. Peagi tundis ta selle koera omanikus ära kehalise kasvatuse õpetaja. Koerad Britule meeldisid ja see energiline kutsu tõi tüdrukule naeratuse näole. Ta lihtsalt seisatas ja jäi peni vaatama. Tuju läks heaks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2012 15:44:42 GMT 2
Chica jooksis pall hambus mööda platsi ringi, andmata enam palli Nathanile tagasi. Mees nimetas seda tavaliselt eputamiseks - mul on pall, sul ei ole, aga ega ma seda sulle tagasi ka ei anna. Endamisi naerdes raputas ta enda pead. Koer märkas aga eemal uut võimalikku inimest, kellega mängida ja seega jooksis ta platsi ääres seisva tüdruku juurde, jäädes tema ette seisma ning tõstes pead ülesse poole, et näitsik tema lõugade vahelt palli võtkas. Nate, teades, et Chica ei ole võõraste suhtes kuri, lähenes neile aeglaselt, samas olles valmis koera vajadusel tagasi kutsuma. Kunagi ei või ju teada, kas keegi kardab või ei karda koera. Kuna tüdruk kohe vedu ei võtnud, siis tõusis Chica kahele jalale ning pani enda esikäpad kenasti vastu tüdrukut, mille peale Nathan kiirustades tüdruku juurde tuli. "Chica, ära lömasta seda väikest tüdrukut nüüd ära. Endal käpad kindlasti porised," keelas Nate retriiverit ja tõmbas ta alla. "Vabandused, aga ta on natuke hellitatud ja sa ilmselt ei reageerinud piisavalt kiiresti," muigas mees. Koer istus enda peremehe ette maha ja vaatas tüdrukule, pall suus, otsa.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2012 15:52:34 GMT 2
Brit muigas. ,,Ta on armas," ütles ta ning kallistas siis koera. Seejärel võttis ta palli ja viskas selle kutsule kuhugi kaugemale. Lõbus oli. Brit hakkas nüüd mõtlema, et tahaks ise ka koera, kehalise kasvatuse õpetaja koer hakkas talle kohe väga meeldima.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2012 16:00:48 GMT 2
"Armas on ta kogu aeg olnud, aga mõned kuud tagasi oli selline põrguline, et anna abi," lausus mees sõbralikult. Ta tundis ära, et tüdruk käis koolis ja ta on talle tundi andnud. Kuigi enamus noortest Tree Hillis käisid kohalikus gümnaasiumis. Seega võis ta isegi oletada, et on talle tundi andnud ja isegi siis oleks suur võimalus, et ta oletab õigesti. Chica pani koheselt jooksu, kui pall Birttany käest õhku tõusis. Nate pööras end ringi, jälgides koera. "Koerte kool teeb imesi," muigas Nathan, "sul endal ei ole koera?" uuris mees jutujätkuks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 0:02:31 GMT 2
,,Ei ole, aga ma tahaks," vastas Brit. ,,Teie koer hakkas mulle kohe nii meeldima. Ta on nii vahva." Tüdruk lihtsalt tundis, et peab meest teietama, kuna ta on tema kekaõps ja ta ei tunneks end hästi, kui meest sinataks. Siiski võitis mehe koerake kiiresti Britu südame.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 9:48:15 GMT 2
"Noh, see koera tüdruk sai meil jõulude ajal varjupaigast võetud. Karp koos kolme kutsikaga jäeti lihtsalt varjupaiga ukse taha. Mine tea, äkki on mõni veel alles, saad endale ühe Chica õe või venna," muigas Nathan. Kuldsed retriiverid ongi sellised armsad perekoerad. "Ma saan aru, et ma olen su õpetaja, aga sa tõesti ei pea mind teietama. See ei ole mulle kunagi õpetamise juures meeldinud. Terve korvpalli meeskond sinatab mind julgesti," lausus mees tüdrukule, ulatades enda käe, "Nathan," tutvustas ta ennast justkui tavalise inimesena, mitte õpetajana. Saanud palli jälle endale hambusse, jooksis Chica tagasi nende juurde, jäädes jälle tüdruku ette seisma.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 9:50:27 GMT 2
,,Brittany," lausus Brit naeratades ja surus Nathani kätt. Kutsu jäi jälle Britu juures seisma, paistab, et ta meeldib koerakesele ka. ,,Ma juba armastan su koera," lausus ta ja võttis palli Chica käest ära. Võib-olla peaks tõesti minema varjupaika uudistama, äkki saab ka mõne vahva kutsu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 9:56:49 GMT 2
Nathan noogutas ja üritas nime meelde jätta. Õpetajana kuuled sa päevas siiski sadu erinevaid nimesi ja kõik lihtsalt ei jää meelde. "Ära sa nüüd ainult looda, et ma sulle kergemalt hindeid hakkan panema, sest sa armastad mu koera," naeris Nate. Leidus igasugu huvitavaid õpilasi. Aga see oli ilmselgelt naljaga öeldud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 10:00:39 GMT 2
,,Ma just lootsin sellele, aga sa ju tead, et ma olen tubli tüdruk ja teen trenni," vastas Brit samamoodi muiates. Siis viskas neiu Chicale uuesti palli. Nii armas loomake, tahaks ta koju kaasa võtta.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:05:51 GMT 2
"Eks me näe," muigas Nathan, saates silmadega koera, kes neist jälle kaugenes. "Sa oled ka Senior vist, kui ma õigesti mäletan? On sul juba tuleviku plaanid tehtud? Ma arvan, et te koolis vist muud ei kuulegi enam kui seda juttu, kes kuhu ülikooli edasi läheb," viis Nate jutu uuele teemale. See oli lihtsalt esimene asi, mis talle pähe tuli. Vaikides seista oleks ka natuke veider.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 10:13:30 GMT 2
,,Olen küll Senior," vastas Brit. ,,Edasi...hmm...ma ei tea, aga ma olen mõelnud näiteks meditsiini peale," vastas tüdruk. ,,Kas arst või õde, aga ma tahan inimesi aidata ja nende eest hoolitseda." Hinded olid Britul head ja see amet just sobiks ka talle...vähemalt nii arvas tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:34:47 GMT 2
"Hmm...meditsiin on kindlasti huvitav, aga ka küllaltki raske," sõnas Nathan pead vangutades. "Kui su pea eesmärgiks on inimesi aidata ja nende ees hoolitseda, siis ma arvan, et see oleks sulle kindlasti õige koht. Kuigi võibolla huvitab sind ka eripedagoogika siis," lausus mees, patsutades kergelt Chicat, kui too jälle nende juurde jõudis ja end maha pikali viskas. "Kavatsed Tree Hillist lahkuda ka nagu enamus noortest?" tundis mees siirast huvi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 10:38:21 GMT 2
,,Ma ei usu," vastas Brit. ,,Ma arvan, et asun pärast ülikooli lõpetamist kohe Tree Hill Hospitali tööle." Brit patsutas Chica pead ja võttis palli üles. ,,Aga mis see eripedagoogika on?" küsis ta siis Nathanilt.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:46:42 GMT 2
"Seda on tore kuulda, et natuke noort verd ka Tree Hilli jääb. Enamus noortest ei suuda ära oodata, et siit ära minna," lausus Nathan, viies enda pilgu hetkeks parki ringi liikuma. Temale meeldis siin. Linnas oli olemas kõik, mis heaks eluks vajalik - kool, rand, park, piisavalt meelelahutuskohti jne. "Eripedagoogika sihtgrupp on hariduslike erivajadustega inimesed, kes vajavad mingil põhjusel hariduse omandamisel tavapärasest erinevat pedagoogilist lähenemist. Tegeled ühesõnaga puuetega inimestega, enamasti lastega," sõnas Nate. "Meditsiin on laia haardeline. Kindlasti võib oma moodi huvitav olla ka füsioterapeudi töö, kus tegeled siis taastusraviga. Just nende inimestega, kes mingil põhjusel ei saa enda jäsemeid korralikult liigutada. Eriharuna läheb siit kindlasti veel spordiarstid," seletas Nate.
|
|